Friday, 27 January 2012

kOngsi Ilmu...

Assalamualaikum...

hai blogger...saper bantch 95'(?) Good Luck taon ni
nak Spm k.. Aku ade jumpe satu website yg boleh tolong kite semua yg x beraapa nk pandai Fizik..huhu Aku sendiri x ade laa pandai pon..tu yg nak kongsi bia korang x kene tekanan perasaan mcm ak....Haha..Korang boleh laa singgah at site niy untuk tgok2 and faham kan.. website ni created by Esther .. kalau ader yang bakal2 nak Spm taon2 akan datang pon boleh singgah site niy... tpi dengar2,,korang dalam bahasa Melayu an..so lain sikit laa nnty.. Huhu(!) kalo boleh Like pages Esther jugak k... :)  ty



# study For Future(!)

~Pen Off~


No comments:

Post a Comment