Monday, 6 February 2012

Renovate Uma O_O

Assalamualaikum..

Baru-baru ni tengah renovate uma sume nyer atas jasa baik kakak and abag2 aku laa...biasalaa dulu kecik2 emak n abah yang dah bnyak keluarkan duit untuk perbelanjaan idup anak2 dia bia diorg sume dah besar nnty bole senang kan idop mak n abah...termasok laa ak sekali..huhu...bnyak dah bertukar daripada buruk(eceh kutuk rupe uma dulu) dah jadi lawaa giler...huhuh..naseb x gile lagi...just nak tunjuk foto2 jek..

niy kipas baru..ade 5 bilah..dulu pakai kipas putih biasa jek
hahaa



Ni pandangan dari atas kat Living room..
kalo dulu pakai lampu pendaflour jek
tpi skunk dah transfom(!)


Ni along,, sibuk mengecat..huhuu..
jangan marah Along..


Ni lepas dah selesai mengecat..
kul 8 mlm baru cat lagy sekali untuk tmbah shiny sikit..


Belum abis cat lagy dah snap eaa Huda..
x menyabor...


Ni lampu  style Egypt bak kate Owner yg beli laa..
huhuu...


Sebenarnyer nk cat warne niy...tpi pelik laa..
mcm mane boleh jadi grey Gold?
Owner kedai salah pick kot...




tgok laa wall die ..lain an..(?)
tpi x ape laa...tuh pon Cantik..


~Pen Off~


No comments:

Post a Comment