Monday, 31 December 2012

Welcome 2013

Hi Assalamualaikum...
of course laa i want to update about tahun baru ni...hehee..how amazed!!  i though world end 2012??
hehee..  tak sangke betul tahun baru ni akan mengubah hidup ak.. nak tahu kenapa??
sebab ak akan menjadi orang yang lebih dewasa untuk mengenal dunia yang lebih mencabar lagy pada masa akan datang.. ak dah tak jadi lagy budak sekolah menengah.. i will miss all the moments of 2012..terutama kenangan2 dekat asrama yang tidak akan ak lupakan..


Goodbyee 2012.. ak kene beli buku diary for 2013 pulaa..


Dengan adenye diary ni..ak boleh kenang2 peristiwa pahit manis yang lalu.. mesty seronok..sekurang kurangnye ad kenangan..hihi

Saturday, 15 December 2012

Remembering the past..

Assalamualaikum..

Skunk ni dah masuk semninggu ak kat rumah...

lepas abis SPM...hmm.. ak xtau nk buad ap kat uma...
kalo boleh nak je keje tp mcm2 halangan..
Mak x bagy laa..and everybody not support what i wanna do..
**sedeyh betol!..  Mybe ak dah terbiasa kat dunia asrama yg 24 jam ad je keje kene buad... and now, mendadak plak rehatnyer...
xboleh nk trima..bosan yg teramat sgt.. xkan smpai ak dpt result..and dpt tawaran smbung blaja mcm ni je?
hmm..i dont know.. semalam ak hang out dengan kwn...waah..
seronok..pegy OS jek..best laa..lame xjumpe kwn an?hehe

Comel x kami pakai spek??

sukati kami jek kan nk pkai2.. who cares?? 
Anyway teringat plak moments dekat hostel...  Rindu giler dekat mereka semuaa! hmm..kalo dulu nak balik jek uma..xnak dok uma..bile dh ad kat uma 24 jam..ak nk balik hostel plak..pelik2 jek Huda niy...

Ak dulu dorm Dahlia... dri form 4 until form 5

Tak rmai pon yg dpt stay dorm sendiri mcm mase form 4 mcm ak..im lucky..tpi mase form 5 ,,ahli2 dorm ak dah lain...so, dpt berkenalan ngn mereka yg xsempat ak nk berkenalan..hihi ,saat2 terakhir kat asrama..ak sempat amik lokasi2 kat asrama tuh..nnty dah x jejak SMV Perdagangan ..

ini kat surau..surau At-takwa

ini Blok E, budak laki stay sini

ini Blok C, pompuan dok sini..parah sikit dok sini..budak laki senang
jek nak skodeng ..

Ini jalan nak ke surau..kalo nak tahu yg bangunn uh Blok D
budak laki stay situ

ini DM (dewan makan) bhagian atas..Blok ak dekat belah kiri DM ni..
xnampak plakk.. DM form 4 and form 5 mmgx campur..
kang ad plak kes buli..