Saturday, 16 February 2013

Genting Highlands

Genting Highlands..


Assalamualaikum and hai guys..

ini antara pemandangan kat Genting..the weather is so cold! dont forget
to bring your jacket kalo x tahan sejuk laa...
lame x update blog..seriously..makin lame makin malas nak update..hehe..saje nak citer tentang pengalaman ak dekat Gening Highlands..seronok sangat..ni first time aku pegy Genting waktu dah dewasa...kalo dulu pegy genting time kanak2..hehee..

ni laa muke2 happy bile dapat bercuti..hahaa


kami semua naik cable car..agak gayat laa sebab bila angin tiup time nk tibe kat puncak tuh...peh.bergoyang2 cable car tuh..rasa macam nak jatuh pon ad... malas nk ckp..kamu tengok aje laa gambar2 ni..hehee

berani tak main "spaceshot" ni..ohh pandai cakap..cube laa naik..
baru kau tahu kecut ke tak perot kau tuh..hahaa


me and my bro waiting turn nak main spaceshot tuh laa..

aku takut pada ketinggian tp nk cube punye pasal..redah aje...memang seronok..geli perut ak dibuatnyaa..sape2 yang penakut tuh..rugi laa x cube..""walaupon takot kene cube jugak""


have fun kat sini

 believe i can fly

are u ready????




ni jelaa antara gambar yang dapat di post..kalo kamu rase nk rase suasana yang sejuk..bolehlaa datang kesini..jangan lupe bawa seater bg yg xtahan sejuk...







No comments:

Post a Comment