Monday, 18 February 2013

Passed ujian memandu..

Assalamualaikum and haii...


selepas 13jam ak belajar memandu akhirnya ak boleh buat yang terbaik untuk test..so kirenye xpayah ulang2 lagy laa...hihi nak belajar memandu pada mulenye berdebar jugak ye lah ite x tahu spe guru yg akan ajar ite..lagy2 kalo dpt yang garang muke teging aje kan?? hihi.. semalam lepas passed memandu sempa lagy ak snapped gambar lokasi kami menjalankan test JPJ..
pakcik ni ada jugak ajar budak2 memandu..termasuklah aku..dia baik sangat!
thanks pakcik atas jasamu yang xakan ak lupakan..  :)


ini adalah wanita yang menguruskan tempat memandu di Wamuda..
dia memberikan kata2 semangat bagy kami semua yang gemuruh tahap gaban laah!



mereka yang test mandu di jalanraya..akan guna kereta yang ade lampu kat atasnya..hihi
ni pandangan jarak jauh..
ni mereka nak buat test bukit, parking and 3 penjuru..

hahaa..sempat lagy laa bergambar dengan kereta yang aku memandu ni..

4 comments:

  1. cepatnyer passed? bkan awk baru dpt lesen L ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lesen L dah siap kite cepat2 laa booking..dah selesai latihan..teroz test..!!hihihi

      Delete
  2. tahniah !!
    kite insyaallah 12/3 ni jpj...
    takot!!!!

    ReplyDelete