Monday, 6 May 2013

Jakel Krew..



Assalamualaikum....

haai blog..lame x jumpe awk blog.... what news about me? well 1 bulan 2 minggu aku kerja dekat Wisma Jakel Segamat..  experience yang sangat menyeronokkan bile aku terpakse jadi peramah untuk melayan customer yang datang ke Jakel... well.. i'm not so bad?!  HAHA...  seronok sangat.. besides, aku dapat belajar serba sikit bahasa Pakistan yg hanya stuff2 Jakel je paham.... for example

Manes >> Customer
Deko >> ikut
Ocu Bou >> tawar harga
Haru >> cantik
War >> pembaris


## haaah!! lepas ni sape yg g Jakel dengar perkataan ni..diorg dh paham laa ape yg stuff2 ni cakap... HAHA.. 
Selalu kitorang same2 pergi keje ..Shira yg bawak... 

Ni la pakaian Jakel..tudung krim and uniform coklat berline kan oren..

Ini mereka nk memilih donut .. selamat menjamu selera...

Kadang2 time rehat..kitorg lepak kat 1Segamat..
Jeng Jeng Jeng... wow. staff2 di Jakel mmg kuat Gosip tahu... Mr. N ni dh kawin tp masih buat skandal kt tmpt keje..mane xkecohh... hahhaaa.... *kalo ad sape2 org Jakel terbace ni jgn mara yerr...* sapa makan cili die yg terase pedassnyaa...  Krikkrik..
Mr. N and  Miss Ariani... 

hah! mase 25 April kami dihantar ke outstation secara tidak rela... hmm.. kat Shah Alam je kot.. haisshh..cerewet boss kat sane sakit hati pon ade... xape laa..cerita menyakitkan aty tu biarlah ak simpan je dlm hati.. kalau korg nk tahu..inbox me okeyy..nnty ak cerita...HAHA... kat sane smpat jalan2 kejap sebelum cabut balik Segamat.. 


dari kiri Hafizah and Shira


Ni hafizah, Shira and Ina.. kalo perasan sebelah Fiza tu 
Kak.Nad..die tengah merenung nasib
kene campak kat Shah Alam..hahaha  ..Arina sempat Bergayut dgn buah aty die
yang die tersangkut masa kerja dekat stor Jakel..hihiihi




Kitoang selalu makan dekat Restoran Barra..wah stuff sane semua Lelaki..tu yg power..haha..lelaki pandai masak tahu... ?




Kalo mlm2 memang penuh tmpat ni....



Nampak x? telur bentuk Love hnye dijumpai di Restoran Barra..pagy2 nk sarapan aku dh tergelak sendiri.. Haha..
how sweeet babe!


Ni saat kitorg nk cabut balik Segamat... sempat posing..muke happy je..
x ada perasaan bersalah langsung muke2 budak ni..hahaha


Bye2 Shah Alam..welcome Segamat..  Peaceee  ^^


That's all from me... right now i was ressiged from working at Jakel.. well i miss my Job so mucccch!! miss to deko manes... and miss all stuffs there..! wish me luck in studies..  :)