Monday, 5 August 2013

Dear my Utara's Friends


Assalamualaikum...


Saya belajar dekat Utara Malaysia, sahabat karib saya tak sama tempat dengan saya... saya dekat sana hanya sebatang kara... saya tiada sapa2 melainkan sahabat2 baru yang sudi jadi best friend saya.. saya tak memilih untuk berkawan.. cume kawan je yang memilih untuk berkawan dengan saya..  :'(  saya hanya Insan yg biasa.. tpi.. saya nk cakap Thank You kepada org2 Utara yg sudi accompany saya..  Terharu sangat* 


Ni Mira,org Kedah.. my classmate..  :)


Sebelah aku ni Achik .. dia budax second intake yg suke merendah diri..
geram aku... hehee.. dia org Penang..
Ini lah mereka, yg Mira tu org Kedah.. Syakir plak org Penang
kitorang sempat bergambar sebelum nak masuk Dewan
Ini Biha, kemana saja ak pergi.. dia mesty ada... Dia dah mcm Jay ( best friend ak time dekat
sekolah Teknik ) Thanks selalu teman Huda  :)
Ini Hanisah.. org Kedah.. comel tak gigi kami?? hehee
dia pun second intake yg suke rendah diri... haiisshh...
gerem tahu...





Vacation 1 week

Hai Assalamualaikum,

Akhirnya selepas penat belajar dapat juga cuti dri 2/8/2013 smpaaai 11/8/2013...tpi seminggu je..lepas tuh ad UPS (ujian pertengahan semester) aku tak ready lagy..tpi nak buat mcm mana?  hmmm..nasib2 .. well..  haritu ak balik dari Penang ke KL naik flight.. sorang2 tahu? hehee..  wow.. ak dah pandai berdikari.. so Impresive... everything goes well... nothing to afraid of... Syukur Alhammdulilah.. time hari sabtu tuh Mak and Kakak ak pun ad turun KL, so kitorg jalan2 lah..g sane lah sini lah.. penaat sangat ..tp best.. ak jumpa someone..hmm..kawan lame i mean.. tak sangka dapat jumpa dia..rasa mcm mimpi je... yelaah.. dah bertahun tahun ak kenal die..tp baru harini jumpe?? tak ke pelik tuh?? huhuhuhu.. 

Ni Ari

Jumpe kejap je..LoL.. pastu esoknye Ahad.. ak dah balik Segamat.. naik Bus .. petang tuh jumpe mmbe kt Segamat plak.. Happy gler dpt jmpe diorg lagy... kawan lame kann.. kitorang berbuke same2 dekat Bandar..

Tengok Chef Shira, nak beli barang2 untuk
buat kuih Raya... wow!
Diorg ni buat  lawak kan? dalam troli letak lagi bakul ..nampak sangat
kemalasan nak pegang bakul..
Hani sempat lagi nak beli T-shirt..hihih
Boros laa die ni..