Wednesday, 20 November 2013

Cuti dah Habis..

Assalamualaikum..

hmm..nak ngadu.. sem 2 dah nak start.. aku kat Matrik sampai sem 2 je.. sedih sangat cuti gua dah habis..... oh SHIT.... xtahu nak cakap kat sapa sdih aku i.. Tak ada org yg boleh tolong melainkan diri sendiri.... 
I just need to be strong and face all this...  

Matlamat aku cume 1..... "Score" ..
So.. what i need to do ...  >>  "Tabah , , "Hati Kental , , "Sabar

Even im crying.. 
it does'nt mean i am weak!
But..im strong enough to handle all this by myself...

#Byda

Tuesday, 12 November 2013

Throwback Yesterday

 Assalamualaikum..
haai... nak cerita pasal semalam... aku ke JB(Johor Bharu) naik bus Super Johor jam 7.45 pagi semalam... tujuan ke sana sebb nak pergi sekolah lama dekat KV Perdagangan nak amik sijil SPM sambil tu dpt jumpa membe2 kat sana..lama tak lepak dengan diorang... happy giler lah dapat jumpa diorang semua...hiihihi... 


Hehee..lawak la gambar ni...
with Mira, Angah and Mar

Me with Ain and Qila....
alah...lagi sorang x ad Shad!


Ini kelas dax kelas 5Pd2 dulu..
cikgu yg pakai tudung purple tu oke.... hahaa.
dia guru Bm kitorg yg suke cubit kitorg dlm kelas
sabo jelaaa..
apa2 pon rindu dengan cubitan cikgu..




Saturday, 9 November 2013

Beautiful scene ever!

Assalamualaikum...

haaii...hmm..bosan laah malam ni...
wechat kawan, whatsapp kawan..semua x balas!! 
diorang mane entah menghilang.... taktau laaa... tido kot.... heheee...bia laa depa..
cer tengok pemandangan ni.. cantik kan? aku snap mase kat KOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG(kmpp) .. almaklumlaa.... tempat ak depan tingkap..so easy la for me nk amik gambar..  :)
weell... enjoy..
Ni pemandangan time waktu siang nyaa..


beautiful..







Kesan pembiasaan cahaya kot
sampai jadi macam ni



Matahari nak terbenam daah


How its look like????? hahaha..really awesome..



Sunday, 3 November 2013

peristiwa hari Raya


Assalamualaikum...
Lame tak update blog...
Haritu Hariraya kan?? so ada buat Jamuan dekat kolej... setiap kelas ade khemah and perlu dihias..
khemah kelas aku hias ala kadar je...heheee






yg baju kuning Mira
saja singgah kemah sebelah..haha





Ini sesi menghias..










ni orang utara...









Ini roomates aku..sesi bersalam salaman










Ini jamuan dah bermula..
this my classmate