Monday, 10 March 2014

10 : 3 :1995 (My Birthday)

Assalamualaikum...

hah ! nampak tajuk tak? tu tarikh birthday aku... harap semua hafal.. hahaa... semalam birthday aku.. aku tak bagitahu sesapa birthday aku melainkan aku post kat laman sosial tarikhnye..huhu..so pandai-pandai sendiri tahu, nak wish boleh wish.. tak nak wish.. ? sukatilaa.. huhuhu.. well.. rommate aku tak tahu itu jam birthday aku, aku just keep this secret sebab taknak mandi bedak, tepung, telur atau seumpama dengannyaa..hahaa ,, sebab time birthday diorang aku dah buat jahat habis.. nampak tak ketidak-adilan di situ??  haha.. tapi ada sorang mamat yang dok menghitung berapa hari lagi birthday aku.. hehee.. nampak gayanye nanti turn aku pulak hitung berapa hari lagi tinggal untuk hari lahir dia.. LoL.. ni antara Top 5 yang dah wish birthday... and thanks pada yang lain-lain sebab wish juga... bagi wish pun sudah bikin gua senyum.. :)

#1 yang wish :) Tahniah
siap ada sound gitar instrument birthday :)


#2 biha orang second wish..die kate die terlelap nak tunggu
pukul 12 tu yg jatuh tempat ke-2

#3 ..malam uh chating dengan abang aku..
sempat ingatkan die.. kalo x ingatkan , tak jadi orag ke-3 pon
die nii



#4 Scha pon cakap tertidur..then bila sedar terus wish then sambung
tidor balik..
tak boleh blaa..


#5 Ni lagi sorang,,menunggu pukul 12 a.m but
tertidur jugaak Lol

2 comments:

  1. ko kata aku yang kedua?sob3 :(

    ReplyDelete
  2. emm...tak lahh..kau ke lapan tak silap aku..or aku salah cakap...hehe..

    ReplyDelete