Wednesday, 11 June 2014

Ular dalam pasaRaya!

Assalamualaikum...

aku ada lagi seminggu lebih untuk habiskan fair sebagai promoter... seronok tu seronok bila dapat berinteraksi dengan orang-orang dan mengenali mereka secara tidak sengaja dan dapat mengenali citarasa jenis fashion pakaian bagaimana yang diminati customers ni.. well dalam boring-boring tak ada orang sangat yang shopping, rakan kerja aku, nama dia kak Aini kata "Deekk,, brother baju hitam tu ada ular arr kat tangan die" , wahhh,, ular!! aku pon saja-saja jalan belakang nak tengok, tup2 memang betul ada ular kat tangan die... eee,, aku rasa nak pegang memandangkan duluu aku takdapat pegang ular kat ekspo time aku kecikkk..hahhaha yang dapat kakak aku je.. cisss, dalam beberapa minit lepastu, brother uh lalu tempat aku, aku pon ape lagi? guna kesempatan yang ada la nak tegur die.... aku minta izin nak tengok and pegang ular tu, sporting brother tu, die bagi aku pegang, hihi,, aku sempat bawa lari g dekat akak Aini, tapi time uh die buzy layan customer, ahhh,, syoookk,, katenye, tu ular kacuk Brazil, dan nama ular tu adalah Runi, macam nama ular betina je.. kaler ular uh macam perang yang bertompokan hitam.. ada juga orang buat ular sebagai haiwan peliharaan kan, kat uma aku ni penuh dengan Lipas,, lipas tu tak pernah nak jadi kawan macam ular.. hmm.. nasebb nasebbb... apa-apa pun tu adalah experience yang tak akan aku lupakan.. opss,, tak sempat nak ambil gambar sebab tak terfikir pon..

Lebih kurang macam ni la rupanya, tapi kacuk brazil.

No comments:

Post a Comment