Sunday, 24 August 2014

Ramadhan berakhir, Syawal menjelang

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya 2014 to all musleems in the world :)  Ramadhan kali ni memang bermakna untuk i, kerana for the first time i berniaga kat bazaar, pengalaman di bazaar memang takkan i lupekan, segala kenangan pahit dan manis akan tersemat dalam ingatan ni.. macam-macam ragam yang boleh i nampak dari peniaga hingga la pelanggan itu sendiri. si peniaganya,bertungkus lumus untuk persiapan buka bazaar, get ready untk pemantauan kesihatan, dengan ponteng puasa lah, menyorok kat tepi tepi semak la sebab nak curi-curi minum, siapa yang ada pengalaman ni mesti tahu ,xpun kau yang berniaga pernah buat takk??? huhuhu , pelanggan nya pulak cerewet nak mkanan free lah ape laa.. macam-macam tapi biasalah, asam
garam hidup semua orang kalau boleh nak murah kan? , kalau dapat free lagi bagus.. okey lepas selesai Ramadhan, kita sambut Syawal, happy giler bile semua adik beradik balik berkumpul, cousin2 pon datang nak meriahkan lagi hari raya buat family i.. disini saja nak share sikit gambar kenangan raya 2014.. 

Ececehh ni sape aaek? hihihiiii, nak mohon maaf pon boleh gelak
besarr,, macam tak bersalah jer.. err
Ni bergambar ramai2 with cousin belah mak
Ini sesi bermaafan, well ni my sister number 2,
Ni gambar kat kampung belah abah
Okey, posing jelaaaa

Time raya semua ceantik, cecomeyyy... :)